Material Creative

Tonic Room | Kingsland

With a clear vision for more light, we took on the challenge to transform a dark and tired heritage space into a light, airy, warm environment for the newly rebranded Tonic Room by stripping the interior, bleaching the existing floor with rock salt and adding a feature gold reflective wall.

The floor to ceiling colour blocked shelving unit adds height to the already voluminous space, and reflects the brands beautiful pastel colour palette, with fine brass and timber details. Again the brand is reiterated in the detailing of the counter, where patterns are routed into the carcass and sprayed high gloss navy.

Area: 23 sqm
Location: Kingsland, Auckland
Date: March 2014
Photographer: Jeremy Toth

ACCOLADES
INTERIOR Awards 2014 - Best Retail
RED Awards 2014 - Supreme Winner, Personal Group Award, Health & Beauty Division Award, Laminex Joinery Award
BEST Awards 2014 - Silver (Spatial, Retail)

20140416_tonic_0163_crop.jpg
tonic_room_overall_2.jpg
tonic_room_overall_3.jpg
20140416_tonic_0072.jpg
20140416_tonic_0111.jpg
tonic_room_detail.jpg